Abans del 9 de setembre de 2018 els licitadors que es presenten a processos de contractació en l'Administració realitzats a través el procediment obert simplificat hauran d'estar inscrits en el Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de l’Estat (ROLECE) o béde la CCAA.

Estar inscrit abans del 9 de setembre facilitarà la participació de les empreses en els procediments oberts simplificats de les Administracions, ja que el procés d'inscripció comporta un temps.

Estar inscrit en ROLECE és obligatori, a partir del 9 de setembre, per a tota empresa que vulga participar en una licitació de l'administració. Obligatorietat recollida en la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic.

El ROLECE depén del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. Junta Consultiva de Contractació Administrativa, o bé de la CCAA corresponent.

El registre suposa per a les empreses el no haver de presentar la documentació administrativa en cada procediment de contractació i permet concentrar els seus esforços en la proposta tècnica i econòmica.

Des de la Diputació els traslladem aquesta informació bàsica perquè la facen arribar a aquells proveïdors de les seues Entitats que participen o poden participar en licitacions de procediments oberts simplificats de la nova Llei de Contractes.

Suport ROLECE i més informació (atenció a proveïdors) en

91 443 0995

https://registrodelicitadores.gob.es/

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.