Calendario de eventos

GRAN CAVALCADA DE DISFRESSES

DIJOUS ■ 1 DE SETEMBRE -A partir de les 17.00 HORES

Les comparses i carrosses inscrites participen en un CONCURS que será qualificat per un jurat popular compost per 7 membres de diferents associacions del poble. El recorregut de la Cavalcada passará per les portes del nostre Ajuntament, on seran valorats. La trobada de comparses i carrosses tindrá lloc al carrer Mangraners A LES 17.00 HORES per al comernament del recorregut. Per a participar en el concurs i optar a premi cal apuntar-se en grups mínims de 6 persones, tant si es participa com a comparsa o com a carrossa. En el moment de passar per davant el jurat el número de comparsa haurá de ser totalment visible. Aquells que no hagen demanat número, podran participar dins del recorregut sense optar a premi.
Els premis per a repartir seran:

  • 1r, 2n 13r PREMI DE COMPARSES de 160,120 i 100 euros, a més de premis d'enginy i grácia de 80 euros i accéssits de participació de 30 euros.
  • 1r, 2n i 3r PREMI DE CARROSSES de 180,140 i 120 euros, a més de premis d'enginy i grácia de 90 euros i accéssits de participació de 40 euros.

ELS PREMIS NO SERAN ACUMULABLES. LES INSCRIPCIONS SERAN FINS AL 30 D'AGOST A L'ESPAI CULTURAL. Cal especificar el nombre total de participants en cada comparsa i el lema de participació.