ENQUESTA PLA URBÀ D'ACTUACIÓ MUNICIPAL (PUAM)

EnquestaPUAM

Albalat dels Sorells és un municipi model i referent pel que fa a l'aplicació de polítiques mediambientals, sostenibles i d'eficiència energètica ("Albalat 0,0")

L'Agenda Urbana 2030 espanyola i europea i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU tenen dins dels seus objectius desenvolupar espais urbans sostenibles i de qualitat que afronten els reptes socials, econòmics i ambientals de l'actualitat amb un enfocament sostenible i estratègic. Sota aquest marc, la Diputació de València a través del Pla d'Inversions 2020-2021 ha requerit a tots els municipis l'elaboració d'un Pla Urbà d'Actuació Municipal (PUAM) que definisca el desenvolupament futur del municipi d'una forma estratègica i ordenada i les obres i serveis més necessàries i prioritàries en el municipi, a partir d'una anàlisi de la realitat actual i la participació pública dels ciutadans, que el porten a ser un lloc més habitable, just, inclusiu, saludable, intel·ligent i sostenible.

És per això que la participació i la teua opinió formen part fonamental d'aquest Pla.

En el següent enllaç podràs incorporar en una enquesta totalment anònima i senzilla, que no et portarà més de 5 minuts, la teua visió i comentaris sobre els principals problemes i necessitats a abordar en el municipi en els pròxims 10 anys. Participa en el disseny de futur del teu municipi! Ens serà de gran ajuda.

Enquesta👇👇👇👇
https://forms.gle/8w2fyxi9s4MXEREo8