Albalat Passeja - Passejos saludables per Albalat

CARTEL ALBALAT PASEA 2020 YOLANDA

Taller: Albalat Passeja - Passejos saludables per Albalat

Dilluns a les 11:00h. Eixida del Centre Cívic i Social.

Estimada amiga i amic:

T'oferim aquest taller que imparteix la nostra professora Susi, perquè estem segures que et proporcionara molts beneficis per a la teua salut. Una sèrie d'estudis han demostrat que simplement passar temps a l'aire lliure, pot augmentar la nostra creativitat i la nostra funció cognitiva.

Passejar a l'aire lliure redueix el risc de diabetis, combat el sobrepés, millora el sistema cardiovascular i baixa la pressió arterial.

Passejar a l'aire lliure millora el nostre sistema ossi. El nostre organisme necessita la vitamina D de la llum solar directa per a mantindre els nostres ossos sans i evitar malalties com l'osteoporosi.

Passejar a l'aire lliure és divertit i saludable per al teu cos, i també és bo per al teu cervell i per a la teua ment. Qualsevol que ho haja fet pot donar fe d'això. Però, més enllà del testimoniatge personal que qualsevol que participa puga donar, està científicament demostrat que passar temps a l'aire lliure provoca molt beneficis mentals.

Passejar a l'aire lliure ens ajuda a lluitar contra la negativitat, a alleujar l'estrés i fins i tot a combatre la depressió. La sensació d'alliberament físic que sents quan sales, t'ajuda a sentir també alliberament mental i a ser més optimista. Però això no és tot.

Passejar a l'aire lliure t'ajuda a relacionar-te a fer noves amistats a compartir bons moments i evitar la soledat.

Per això et convide al fet que t'apuntes i ho gaudisques.

Yolanda Sánchez Herrero. Regidora de Serveis Socials.

Inscripció en Serveis Socials. De 9:00 a 14:00 en la 1a planta del Centre Cívic i Social. 96.149.59.68 - 627.448.934.