NO EM TOQUES EL WHATSAPP

LA REGIDORIA DE SERVEIS SOCIALS VOS INVITA A L'EXPOSICIÓ DE FOTOS "NO EM TOQUES EL WHATSAPP" QUE PASSARÀ PER ALBALAT DEL 15 AL 26 DE MARÇ. IMATGES REALITZADES PER ESTUDIANTS D'INSTITUT QUE ENS AJUDEN A REFLEXIONAR SOBRE LES DINÀMIQUES D'ACAÇAMENT I RELACIONS DE PODER EN LES PARELLES JÓVENS I EN COM PODER DETECTAR-LES. ENTRADA GRATUÏTA. EL DIJOUS 22 ES FARÀ UN TALLER DIDÀCTIC QUE ENS PORTARÀ PER L'EXPOSICIÓ A TRAVÉS DE DINÀMIQUES DE REFLEXIÓ. INSCRIPCIONS EN CENTRE CÍVIC, 1a PLANTA.

web cena

LA REGIDORÍA DE SERVEIS SOCIALS VOS CONVIDA AL SOPAR DE DONES QUE TINDRÁ LLOC EL DIVENDRES 9 A LAS 21:30 AMB MOTIU DE LA III SETMANA DE LA DONA. INSCRIPCIONS AL CENTRE CÍVIC, 1ª PLANTA

EXPOSICION WEB

LA REGIDORIA DE SERVEIS SOCIALS VOS CONVIDA A L'EXPOSICIÓ COL·LECTIVA, BERENAR I BALL EL DILLUNS 5 DE MARÇ A LES 18:00. IL·LUSTRACIONS REALITZADES PER ÁNGELA SALINER I PINTADES PER LES USUÀRIES ALS TALLERS DE MEMÒRIA I ENTRENAMENT COGNITIU. TAMBÉ S'EXPOSARAN ELS TREBALLS REALITZATS PER LES ASSOCIACIONS: DONES, AMES DE CASA I ESCOLA TALLER. VOS ESPEREM!