La regidoria de Serveis Socials començarà la renovació i adquisició de les targetes el 3 d'octubre. El termini acabarà el 19 d'octubre. Enguany es realitzarà al Centre Cívic i l'horari serà de 9.00 a 12.00 hores de dimarts a divendres. En esta pàgina es pot baixar la instància. 

 

Instància sol·licitud renovació i adquisició targeta metro jubilats i pensionistes

 

CARTELL METRO JUBILATS 2017 18

 

La regidoria d'Inclusió Social d'Albalat dels Sorells organitza la segona edició de “la *Setmana de la *Gent Gran” que enguany se celebrarà, del 23 al 28 d'Octubre. Les activitats programades seran diverses i intergeneracionals: eixida cultural a València, dinàmiques “Siénte-te más agusto que un arbusto”, tallers d'activitats físiques i cognitives, vesprada de ball, espectacle de màgia, cinema, concursos de relats, receptes de cuina i fotografia, campionats de parxís i domine. La setmana finalitza amb un menjar de germanor, en la qual se servirà una paella geganta amenitzada amb espectacles d'acrobàcia, orientals i de balls de saló. En els actes comptara amb la col·laboració de professionals especialitzats i amb l'associació de Jubilats i Pensionistes d'Albalat dels Sorells. Les propostes pretenen afavorir estils de vida més actius i participatius en diferents contextos. La regidora, Yolanda Sánchez, explica “que el seu objectiu és promoure la participació social, potenciar la dinamització i donar un paper actiu a les persones majors que per la seua iniciativa veuen la vellesa com una oportunitat per al canvi o com un moment a compensar. Tinc gran interès a acostar a les persones, principalment, aquelles que viuen la vellesa com una etapa de la vida de solitud”.

SETMANA MAJORS 2017

Amb motiu de la II Setmana de la Gent Gran (del 23 al 28 d'octubre), la regidoria de Serveis Socials, Igualtat i Inclusió Social convoca tres concursos premiats amb 50 euros, respectivament, per a gastar en els comerços d'Albalat dels Sorells. Així es promou la participació social i la trobada entre majors i no tan majors. Podeu inscriure-vos en el CENTRE CÍVIC, 1a planta. Heu de preguntar per Carmen. Animeu-vos!

CONCURSOS TERCERA EDAT 2017

El 2 d'octubre començarà el taller "Albalat Baila" que es realitzarà tots els dilluns fins a desembre. Hi haurà dos grups: a les 18.00 hores i a les 19.00 hores. Les persones interessades poden passar a informar-se pel Departament de Serveis Socials situat en la primera planta del Centre Cívic.

cartel albalat baila OCTUBRE 2017