ACTA DE LA BAREMACIÓ DELS PROJECTES D'EMPRESES PER A L'ESCOLA D'HIVERN 2017/18

Ja s'ha publicat l'acta de la baremació dels projectes d'empreses d'animació per a la realització de l'Escola d'Hivern de 2017/18. Es pot llegir en esta pàgina.

Acta de baremació projectes Escola Hivern 2017-18

Borsa personal de neteja

És objecte de la present convocatòria la selecció per concurs de mèrits de personal per a la creació d'una borsa de personal de neteja d'espais, edificis municipals i col·legi, per a la seua contractació laboral temporal en previsió de les possibles substitucions del personal per baixes, vacances, vacants així com increment de les necessitats del servici, amb la finalitat de no pertorbar el bon funcionament dels servicis municipals i així poder realitzar les competències que la llei li atorga com a bàsiques.

Documents:

Bases de la convocatoria

Instancia

LLIBRET DE FESTES 2017

Benvolguts veïns i veïnes, posem a la vostra disposició en el següent enllaç el llibret de les pròximes festes https://goo.gl/esxB3c

¡Bones festes!

ANUNCIO CONTRATACIÓN PINTURA VIAL Y EXTERIOR

ANUNCIO

El Ayuntamiento de Albalat dels Sorells precisa de forma urgente la contratación en régimen laboral temporal (3 meses) de dos personas con experiencia en pintura vial y exterior.

La contratación se va a realizar solicitando candidatos al Servef de Meliana y a la Agencia Pública de Empleo de l’Horta Nord (Consoricio Pactem Nord) por lo que se informa que todos aquellas personas interesadas deberán inscribirse en la oferta publicada en la página web del Servef  o en la Agencia Publica de Empleo de l’Horta Nord con el perfil solicitado.

En Albalat dels Sorells a 24 de julio de 2017

El Alcalde